2015. április 17., péntek

6.Rész A Tábor Átka és az ÖRÖKÖS ?????? 1.Nap (1 Rész )


 Mire észbe kaptunk már a Tábor előtti  héten jártunk . Nagyon izgultam mert Égugro nélkül kell mennem bár ő is Jöhetne de lusta :S mindegy majd úgy is jön ^^ . 1 Fürge Fullánkot hozok 1 Rettenetes Rémet  meg 1 Valamilyen sárkányt  :/ . 

-A beosztások a Tábor-ban ! -Mondta az Ofö majd a Kezembe Adott egy papírt amin nevek voltak  .

végig néztem a Névsort
-Niki, Zsófi ,Kata, Lili ,Petra , Thalya , Jasmine , Eszti Ti velem lesztek  a 3-as házba-Mondtam
-Ok-Mondták a Lányok szinte Szinkronban

Eltelt 1 hét a Tábor napján izgatottan keltem fel 

-VVVVVÁÁÁÁ!!!! MA VAN A TÁBOR !!!!! Te is így izgulsz Sebes ? -Mondtam és felpattantam a Böröndjeimet  néztem át még egyszer ( 1 NAGY ! Börönd öt vitt)  Amúgy én is 1 NAGY  Böröndöt vittem meg 2 Kisebb táskát XD  néztem ki mint a Karácsonyfa XD XD XD X'D )
-Sebes : Nem nagyon -_- FŐLEG HOGY HAJNALI 3 VAN !!!!! -Mondta Sebes majd vissza dőlt az Alvó hejére
-Jolvan na Játszd  Durca Fürge Fullánkot -Forgattam a szemeimet  majd beraktam még a fürdőruhámat meg tudjátok Korrektor, Tus  magyarám mondva az egész Sminkes polcomat XD ( Ja amúgy készüljetek hogy most rászoktam az egyik osztály társam miatt az XD jelre :")  készüljetek hogy  egy mondatban többször fogom írni az XD szót ;) )

Nemtom ez egy ilyen női Szuper erő hogy 1 NAGY Böröndbe a Fèl házat bele tudjuk rakni ??? XD  ??? ( A Való életbe is ha Megyünk táborba a Fél szobámat Bele pakolom abba az 1-2 Böröndbe !  sokan mondtak már hogy Egy borzas Nöszemély vagyok :3  de jó értelemben  ;) )
 Na szal ahelyett hogy inkább vissza feküdtem volna aludni ahejet Felmentem a Tetőre és néztem az itt ott még fent lévő csillagokat .
Ekkor elszát a Hold előtt egy Ölvész !  Felpattantam . Az Ölvész leszát elém . Fenyegetően nézet rám ! Olyan : MIT KERESEL ITT EZ AZ ÉN TERÜLETEM ! Lassan közelebb és közelebb mentem a fenyegető sárkányhoz  és minden olyan Hirtelen történt! Mire észbe kapta már az lövész hátán ültem és az a sárkány ami az előbb megakart ölni csak engem nézet ! Gondolhatjátok hogy Az ájulás Kerülgetett !

-Nos akkor ha már igy ösze barátkoztun akkor legyen a Neved .....-Végig mértem a sárkányt -Jess ! ez lesz a neved Jess  ... nos Jess Skyler vagyok -Jess csak bolintot hogy jo név lesz ez neki ! -Akkor Jess elmegyünk repülni ?-Jess csak bolintott  majd hiper gyorsan Repültünk Hibbant Irányába

Oda értünk hibbanra 5 perc alatt ! Ez uj rekord ! Egyre magasabbra és magasabbra repültünk... majd Zuhanni keztünk... egyenesen a Fötere Zuhantunk le amit egy nagy Hangrobbanás Követett !Majd Jess  Üvöltött majd egy Villámot  lött Az égre ami 1 percre Bevilagitota az eget  
                 
HU.....nagyon dulra volt ! Egész Hibbant Felkelt rá !

minden viking kijött megnézte mi folyik itt kint és minket nézett !

Hablaty és Plépofa meg Valka + Atrid Mind Pizsiben  oda rohant Hozzám

- Ez lehetetlen ! Senki sem tud Ölvészt idomitani csak is ... -oda repültek a sárkanyok Fogi,ViharBogár,Koponya Törö ,Felhöugro meg a falu öszes Sárkány. Nagyon furcsáltam , előlre Tulakodtak a Falu sárkanyai gazdajikatvHáta hagyva Majd körbe áltak ... Ekkor Jess Fülsüketitöen Felüvöltött és Minden ismétlem MINDEN ! Sárkány meghajolt elöttem  Még Kampó és Fogatlan is meg Felhöugro is a Sziget leg Büszébb sárkanyai ! Majd azt Hallotam hogy Jess megszolal

-Jess :Ö itt Thor Igazi Örököse !
-Fogatlan : Mindig is Tudtam hogy Ö a kiválasztott ! -Mondta Fogatlan
-Vihar bogár : Megtiszeltetés hogy az Örökös a Köreinkben van !-Mondta Vihar Bogár Majd meghajolt
-Kérlek mondjátok el Mi van ? Milyen örökös ?? -Ekkor körbe néztem minden Viking mintha... mintha Lefagyott volna ! MEGÁLLT AZ IDŐ !!!!!!!
- A Nagy Viking isten Thor  mikor elhalálozott Egyetlen egy Lelket jelölt ki hogy a Viking népet örökön Öröké Titokban tartsa... Te Skyler Egy Sárkány lelkü ember vagy Ezt Jess megszeliditésével is Jelezted ! - Kezdte el Fogatlan majd egy mádodpercre megált - senki sem Tud beszélni a Sárkanyok nyelvén csak Te ! Mert Te vagy Thor Örököse egy Reinkarnáio !
-Mondta Vihar Bogár majd megált -Minden egyes életedben Sárkány lelkü voltál ! A Feladatod pedig mindig is az volt Hogy békét teremts a Sárkanyok és a Vikingek között ! Minden Háboruban ott voltál s mikor a haboruk végén te voltál az utolso élö ember mindig valaki megölt és Ujjá kellet születned !  -Mondta Kampo majd ö is megált - Mikor meg születél 1991.Április.26. ( Igazábol  nekem is akkor van a Szücsim  csak sky 3 évvel idösebb azaz én 2002.04.26. Vagyok ) akkor a szüleid tudták hogy Mi a kötelességed ! -Mondta Bütyök

-Ezek szerint Én...én.... Egy isten örököse vagyok ????
-Igen...Az ...-Szolalt meg Böff&Töff
-Na De gyere Skyler nemsokára indulnod kell a Táborba !-Mondta Jess

Felpatantam Jess hátára de Az ölvész gyengén lerakott
-Skyler ezt inkább rakd fel Jess-re - Viharbogár a kezembe adott egy Ölvész nerget amit felraktam Jess-re

Felpatantam Jess-re és haza repültünk
2 orára visza aludtam még Jess meg ott aludt az agyom melett .


Bocsánat hogy nem irom meg egészben de Anyira fárat vagyok + Töriböl Kis elöadást kell tartanom kedden szival Szurkoljatok XD  

Nemtom mikor folytatom lehet hogy Szerda után kezdek bele és a hétvégén fent lesz TALÁN !  

Na de megyek Minden olvasomnak sok puszi kösz hogy olvasátok a blogom ;)  

2 megjegyzés: